SCREENS VOOR PRIVACY EN BESCHERMING IN DORDRECHT

Screens Voor Privacy En Bescherming In Dordrecht

Screens Voor Privacy En Bescherming In Dordrecht

Blog Article

Screens Voor Elk Weertype In Dordrecht


Op warme dagen je huis koel houden valt niet mee. Hoe zorg je voor genoeg zonwering, maar profiteer je tegelijk van voldoende daglicht in de zomer? Het type zonwering screen is hiervoor de perfecte oplossing. Screens werken zonwerend en verduisterend, maar laten voldoende daglicht door om geen opgesloten gevoel te krijgen.


Al meer dan 50 jaar produceren wij zonwering en screens voor buiten. We ontzorgen onze klanten met zonwering van Nederlands fabricaat in verschillende uitvoeringen, gemonteerd door een installateur bij jou uit de omgeving.


Een zonnescreen voor buiten is een moderne en effectieve manier om uw huis te beschermen tegen de felle zon. Deze vorm van zonwering wordt steeds populairder, en dat is niet zonder reden. De unieke eigenschappen van zonnescreens maken ze een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een effectieve, ruimtebesparende en stijlvolle oplossing voor zonwering.
In tegenstelling tot traditionele zonwering, komt een zonnescreen niet los van de gevel. Dit betekent dat het geen kostbare ruimte in beslag neemt en toch effectief de (laagstaande) zon weert. Er zijn twee verschillende uitvoeringen van zonnescreens beschikbaar: de standaard screens en de SolidScreens. De standaard zonnescreen is een eenvoudige, maar zeer effectieve vorm van zonwering.


Zonwerende Screens Voor Efficiënte Zonwering In Dordrecht


Hoewel dit systeem esthetisch aantrekkelijk is, is het klik voor meer info wel iets gevoeliger voor hogere windbelasting dan de SolidScreens. Maar laat u dat niet afschrikken: de standaard zonnescreen voor buiten is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een eenvoudige en effectieve zonwering. Naast het effectief weren van de zon en warmte, biedt de SolidScreen ook visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren.


Warmte- en lichtwerend Blijvend zicht naar buiten Bespaart tot ± 30% aan energie Windvast tot 145 km/h Vele kastvarianten Voorzien van de benodigde TÜV certificeringen De keuze voor een biedt vele voordelen. In de eerste plaats is het een zeer effectieve manier om de zon te weren. Daarnaast neemt het geen kostbare buitenruimte in beslag en is het een stijlvolle toevoeging aan uw gevel.


Bovendien zijn zonnescreens gemaakt van duurzame materialen en zijn ze bestand tegen hoge windsnelheden. Kortom, een zonnescreen buiten is een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar een effectieve, ruimtebesparende en stijlvolle oplossing voor zonwering. Screens zonwering prijzen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het type screen (standaard, windvast of zip screen), het soort doek en de wijze van bediening.


Op de productpagina’s vindt u een uitgebreide omschrijving per type screen en hier kunt u de prijzen screens direct zelf bereken zonder dat u verplicht bent om een bestelling te plaatsen. Bekijk de verschillende mogelijkheden en stel het screen volledig naar eigen wens samen, onderaan verschijnt een scherpe totaalprijs, hier kunt u eventueel direct op bestellen klikken om het door u samen gestelde screen in u winkelwagen te plaatsen.


Zonwerende Screens Voor Elegante Huizen In Dordrecht


Het gaat echter niet alleen om het creëren van de perfecte omgeving, maar ook om de prijs. Daarom willen we u laten zien dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan met onze screens zonwering prijzen. Wij bieden een ruim assortiment aan screens zonwering aan, van standaard tot windvast en zip screens.


Onze standaard screens zonwering zijn zowel hand- als elektrisch bedienbaar. Dit maakt ze niet alleen flexibel in gebruik, maar ook zeer betaalbaar. We bieden deze screens aan tegen zeer concurrerende online prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit. Voor diegenen die wonen op windgevoelige plekken zoals het platteland of met een dakkapel, bieden we windvaste en zip screens aan.


Hoewel deze screens alleen elektrisch leverbaar zijn, bieden we ze nog steeds aan tegen concurrerende prijzen. Als uw zonneschermdoek aan vervanging toe is, bieden we ook diensten aan om dit voor u te doen. De prijs van uw zonneschermdoek laten vervangen is afhankelijk van het type doek dat u kiest.


Daarom bieden we verschillende manieren om te besparen op uw screens zonwering prijzen. De bezorgkosten bedragen per screen. Indien u meerdere screens tegelijk besteld is het zeker de moeite waard om te besparen op de verzendkosten door de screens op te halen bij ons in de showroom te Wateringen. Daarnaast bieden we een korting van als u de screens bij ons op locatie afhaalt.


Screens Met Stijl In Dordrecht


Wanneer u bij ons een groot aantal screens tegelijk besteld zullen wij een lager tarief verzendkosten per stuk berekenen. U kunt ook extra besparen door zelf de juiste maat op te nemen van de ramen waar de screens moeten komen. Dit bespaart u nog eens op de screen prijs. We bieden duidelijke meetinstructies aan op onze website om u te helpen bij het opmeten.


Zonwerende Screens Voor Elk Huis In DordrechtDuurzame Zonwering: Screens Dordrecht

Bij het kiezen van de juiste screens zonwering bent u niet alleen op zoek naar kwaliteit en functionaliteit, maar ook naar de beste prijs. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan screens zonwering voor buiten tegen concurrerende prijzen. Met onze deskundige begeleiding en inspirerende selectie, bent u verzekerd van een product dat voldoet aan uw behoeften en budget.


Aanpasbare Zonwerende Screens Dordrecht


kan worden toegepast. Het is een ideale manier om de zon te weren dankzij de vlakhangende stof die ook het zonlicht aan de zijkant tegenhoudt maar waarbij wel doorkijk naar buiten behouden blijft, zonder dat u in het donker zit. In principe werken zonnescreens buiten hetzelfde als rolluiken, het doek glijdt tussen twee op de gevel of kozijn gemonteerde geleiders naar beneden.


In onze webshop bieden wij u twee type zonnescreens aan, een standaard screen en een zip screen of ook wel rits screen of wind screen genoemd. Bij een zip screen is het doek door middel van een rits bevestigd aan de geleiders wat ervoor zorgt dat het zonnescreen windvast is (uiteraard tot bepaalde hoogte, bij hoge windkrachten adviseren wij altijd uw screens omhoog te doen).


De bediening van het zonnescreen kan op verschillende manieren, met de hand, elektrisch of automatisch door middel van een zon / wind automaat. Handbediening is de voordeligste manier van bedienen en werkt door middel van een draaistang. Elektrische bediening van het zonnescreen door middel van een buismotor waarbij u met een druk op de knop uw screens omhoog of omlaag kan bedienen, met een draaischakelaar of afstandsbediening.


Lees onze meetinstructies dan ook goed door waarin wij u precies uitleggen hoe u dit het beste kunt doen. Kies de gewenste bedieningsvorm en maak een keuze uit de prachtige doekkleuren en (RAL) profielkleuren waarmee u de screens volledig kan afstemmen op de uitstraling van uw woning. Tijdens het plaatsen van het zonnescreen kunt u ook aangeven of u de kozijnen door de Zonnerij.nl te laten nameten, zodat u verzekerd bent van de juiste maat.


Betrouwbare Zonwering Experts: Screens Dordrecht


Indien u nog vragen heeft of opzoek bent naar een specifiek product zoals het zonnescreen, staat de Zonnerij.nl graag voor u klaar met persoonlijk advies. Ook bent u op afspraak van harte welkom in onze ruime showroom om de screens in het echt te bekijken, bedienen en ervaren. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact op met [email protected] of bel 0174-226384.

Report this page